Ужгородський національний університет
ua en

Новини | Відео:Конференції

2013.03.11
Студентська профспілка УжНУ запрошує владу на зустріч з приводу вартості проїзду у громадському транспорті

У зв’язку з підвищенням тарифів на проїзд у міському транспорті студентська профспілка звернулася з листами до мера Ужгорода Віктора Погорєлова, голови Закарпатської ОДА Олександра Ледидита до ректора УжНУ проф. Федора Ващука. Міський голова Віктор Погорелов погодився на зустріч з студентським активом. Студенти також запросили на зустріч Ф.Г. Ващука та депутатів міської ради, які працюють в УжНУ.
 

2013.03.11
В Інституті іноземної філології УжНУ виступив камерний оркестр

У головному корпусі Ужгородського національного університету з нагоди весняного свята лунала музика у виконанні камерного оркестру. Такий подарунок жінкам і дівчатам Інституту зробив керівник підрозділу - Михайло Рошко.

2013.03.10
В УжНУ з Міжнародним жіночим днем вітали цукерками і вальсом

Квіти, романтична музика та хлопці в смокінгах…чи не ідеальна картина для кожної жінки? Втілити мрію в реальність наважились студенти УжНУ та студентський профком з його очільником Андріаною Завадяк: «Хотілося організувати свято одночасно для всіх, аби цікаво було всім.  А для дівчат найприємніше  - це щось красиве та витончене від чоловіків. Тому ми вирішили зробити солодкий подарунок – квіти ручної роботи з цукеркою всередині. Їх роздавали не тільки в холі головного корпусу, але й на факультетах, що розташовані в інших будівлях по всьому місту. Протягом тижня дівчата й хлопці майстрували 1000 солодких квітів».

2013.03.10
Центровий баскетбольної команди "Ужгород-УжНУ" переміг у конкурсі "Нумо-хлопці!"

Центровий баскетбольної команди "Ужгород-УжНУ" Костянтин Костенко переміг у конкурсі "Нумо-хлопці!", що відбувся в Ужгороді з ініціативи Закарпатської ліги КВН.

2013.03.07
Хімфак УжНУ провів Кубок декана-2013 з міні-футболу серед студентів і викладачів

 

Дружньому жіночому колективу хімічного факультету був присвячений футбольний турнір, проведений напередодні 8 Березня. Започаткували традицію у 2004 році за сприяння декана хімічного факультету проф. Лендєла В.Г. 
2013.03.07
Інформація для студентів від залізничного вокзалу

Дизель-потяг до станції м. Тячів відправленням із станції м. Ужгород о 16:25 замість 08.03. 2013 р. буде їхати 07.03.2013 р.

2013.03.07
І Закарпатський молодіжний форум: обговорення проектів законодавства про вищу освіту

7 березня в Ужгороді відбудеться І Закарпатський молодіжний форум.

Мета: розглянути та обговорити принципові положення проектів Закону України «Про вищу освіту» за № 1187, 1187-1, 1187-2; заслухати та узагальнити пропозиції керівників органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів та керівників громадських організацій, що займаються утвердженням й охороною прав студентів на теренах Закарпатської області.

Крім того, форум має на меті створити мережу молоді Закарпаття, що продовжуватимуть спілкування після проведення школи, обмінюватимуться досвідом та працюватимуть над спільними проектами.

2013.03.06
Інститут іноземної філології УжНУ познайомився із своїми майбутніми абітурієнтами

«Ви ще не в Інституті іноземної філології? Тоді ми йдемо до Вас!» - з таким девізом представники кафедри англійської філології УжНУ розпочали агітаційні заходи вступної кампанії та вирушили на зустрічі з учнями місцевих загальноосвітніх навчальних закладів (зокрема Ужгородського багатопрофільного ліцею-інтернату, гімназії м. Ужгород, Лінгвістичної гімназії ім. Т. Г. Шевченка,  ЗОШ № 5 та ін.). Найактивніші студенти разом з викладачами підготували презентації та короткий інформаційний екскурс з метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів з одним із найпрестижніших серед інститутів і факультетів УжНУ.  

2013.03.06
Кафедра української мови та кафедра української літератури УжНУ запрошують на День відкритих дверей

Кафедра української мови та кафедра української літератури філологічного факультету УжНУ запрошують випускників шкіл, коледжів, технікумів на ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ, що відбудеться 14 березня.

2013.03.06
Студенти-біологи УжНУ вже знайомляться зі своїми майбутніми роботодавцями

На біологічному факультеті УжНУ відбулася зустріч студентів з одним із майбутніх роботодавців.

 
1 2 3 4 ... 136 137 138

Ужгородський національний університет, який заснований в 1945 році, є одним із класичних університетів України, акредитованих за IV (вищим) рівнем акредитації (сертифікат серії РД - IV №0753932).

Ректор - Ващук Федір Григорійович, доктор технічних наук, професор.

Гордість університету – могутній кадровий потенціал: 117 докторів наук, професорів, 557 кандидатів наук та доцентів, 11 лауреатів Державної премії України в галузі науки і техніки, 57 заслужених діячів науки, техніки, освіти, медицини та 4 членів-кореспондентів НАНУ і галузевих наук.

Вступна кампанія 2013

Увага! Початок програми військової підготовки

Ректор УжНУ, доктор технічних наук, професор Ф. Ващук і начальник Академії сухопутних військ імені гетьмана П. Сагайдачного генерал-лейтенант П. Ткачук підписали договір про військову підготовку за програмою офіцерів запасу.